Φροντιστήριο Γερμανικών TOTAL DEUTSCH!
 
 
 
 
Online Μαθήματα
σε πραγματικό χρόνο από όπου & αν είστε...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φροντιστήριο Γερμανικών TOTAL DEUTSCH!
 

inTeam Total Deutsch!

 

 
Το σύνθημα μας “μάθε γλώσσα” σημαίνει για μας, να μάθει κανείς ουσιαστικά την γλώσσα, να επικοινωνεί, να εκφράζεται στα γερμανικά και η απόκτηση του πτυχίου να είναι φυσική απόρροια των γλωσσικών ικανοτήτων. Μαθαίνοντας γερμανικά να αποκτήσει ένα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας στην καθημερινότητα του αλλά και ένα δυνατό προσόν στον εργασιακό του χώρο και στις σπουδές του.

Για να εντρυφήσει κάποιος ουσιαστικά στην γερμανική γλώσσα θα πρέπει να έρθει σε επαφή με την γλώσσα και την κουλτούρα της Γερμανίας και στον ελεύθερο του χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο δίνουμε στους μαθητές μας συνεχώς κίνητρα να ζήσουν βιωματικά την γλώσσα και εκτός μαθήματος, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και την διάθεση των μαθητών μας.

Berlinreise (εκδρομή στο Βερολίνο) - στην καθιερωμένη πλέον εκδρομή μας στο Βερολίνο ανακαλύπτουμε με τους μαθητές μας μια πόλη, πολυπολιτισμική, με άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, εναλλακτική κουλτούρα και εντυπωσιακά αξιοθέατα.

Kinoabende (βραδιές γερμανικού κινηματογράφου) - προβάλουμε γερμανόφωνες ταινίες για τους μαθητές μας ή διοργανώνουμε εξόδους σε κινηματογράφους παρέα με τους μαθητές μας, όποτε προβάλλονται γερμανικές ταινίες.

Spielenachmittag (απογεύματα με γερμανικά επιτραπέζια παιχνίδια) - τα παιχνίδια πάντα λειτουργούν ως εποικοδομητικός παράγοντας στην μάθηση, μαθαίνουμε την γλώσσα ευχάριστα παίζοντας.

Theatertreffen (θεατρικό εργαστήρι) - εντάσσοντας την γερμανική γλώσσα σε ένα πλαίσιο θεατρικής δημιουργικής έκφρασης, όπου οι καθηγητές και οι μαθητές ξεδιπλώνουν το θεατρικό τους ταλέντο στα γερμανικά.

Medienzone (χώρος γερμανόφωνων ΜΜΕ) - γερμανική δορυφορική τηλεόραση, δανειστική βιβλιοθήκη με γερμανόφωνα βιβλία, περιοδικά και audio books σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.Στα πλέον καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα και καλοκαιρινά μας πάρτυ, στόχος μας είναι να γνωρίσουν οι μαθητές μας τα κλασικά γερμανικά εδέσματα και να βιώσουν την γερμανική κουλτούρα, ήθη, έθιμα, μουσική, παρτάροντας μαζί μας ά λα γερμανικά.

Weihnachtsparty (χριστουγεννιάτικη γιορτή) - με το γνωστό ζεστό αρωματικό κρασί “Glühwein” και τις κλασικές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές “Stollen, Lebkuchen, Zimtsterne,...”

Sommerparty (καλοκαιρινό πάρτι) - με άφθονη παγωμένη μπύρα, γερμανικά λουκάνικα και Kartoffelsalat/Nudelsalat, όπως στα γερμανικά Bierfest.


...με την ομάδα του Total Deutsch τα γερμανικά γίνονται βίωμα...